január 2012 - SPRÁVNY CHLAPEC A SPRÁVNE DIEVČA PRVÉHO ROČNÍKA

16.01.2012 22:41

Titul SPRÁVNY CHLAPEC a SPRÁVNE DIEVČA PRVÉHO ROČNÍKA by chcel získať každý. Prečo? Lebo je určený pre tých, ktorí nemajú núdzu o kamarátov. Šíria okolo seba dobrú náladu, je s nimi zábava, dokážu zahnať nudu. Navyše sa nehanbia vystupovať pred ostatnými, vedia sa s druhými o všetko podeliť, podať pomocnú ruku...

A práve preto 16.januára jedenásť šikovných prvákov, ktorí postúpili z triednych kôl, zabojovalo o jeho získanie. Súťažilo sa v tých istých disciplínach:

  • rozprávanie o sebe ( max. 2 min.)

  • voľná disciplína (spev, tanec, ...)

  • pohotová odpoveď na otázku

Nikto však nenechal nič na náhodu. Deti, ktoré pred týždňom vyhrali v triednych kolách, svoje vystúpenia nielen doplnili, ale najmä zdokonalili. Využili víkendové dni na tréning a popracovali na svojich číslach tak, že obecenstvo až boleli ruky od potlesku. Nevedeli, či sa im viac páčili speváci, ktorí bravúrne zvládli nielen slovenské, ale aj anglické piesne, alebo tanečníci predvádzajúci break dance či tanečnú zostavu s kruhom. Zahanbiť sa nenechali ani kúzelníci z 1.B triedy, ktorí sa pochválili netradičnými trikmi s kartami.

Na to, aby súťaž prebiehala podľa pravidiel a vyhrali tí najlepší, dozerala porotkyňa z Centra voľného času, pani Dáša Illyová. Po dlhom a ťažkom rozhodovaní nakoniec vyhlásila týchto víťazov:

Titul SPRÁVNE DIEVČA PRVÉHO ROČNÍKA získali:

1.miesto: Katka Házová ( 1.B )

2.miesto: Vlaďka Hanková ( 1.A )

3.miesto: Kristínka Baginová ( 1.A )

Titul SPRÁVNY CHLAPEC PRVÉHO ROČNÍKA získali:

1.miesto: Pavlík Šlapák ( 1.A )

2.miesto: Borisko Novotníček ( 1.A )

3.miesto: Darko Podušel ( 1.B )

Gratulujeme a sme radi, že rovnako dobre sa im darilo aj v okresnom kole tejto súťaže, kde sa Pavlík umiestnil spomedzi všetkých chlapcov na 2. mieste a Vlaďke sa podarilo získať krásne 3. miesto. Blahoželáme!

—————

Späť